• Popust od čak 50% - Kuhinja „Bianca“

  Popust od čak 50% - Kuhinja „Bianca“

  uhinja „Bianca“ može se upotrebiti kao drugo ime za kuhinju XXI veka. Minimalistički dizajn, sa svedenim linijama, čini je idealnom za moderno opremljene domove.
 • Popust od čak 50% - Kuhinja "Clara"

  Popust od čak 50% - Kuhinja "Clara"

  Kuhinja "Clara" nije standardno rešenje, ali ponekad je dobro odstupiti od pravila. Prilagođena je posebnom prosoru i kao takva maksimalno je ispunila zahteve klijenta. Opremljena je savremenim okovom i tehnikom što svakodnevno korišćenje pretvara u zadovoljstvo.
 • NOVO U PRODAJI !!!MODERAN TAPACIRANI NAMESTAJ

  NOVO U PRODAJI !!!MODERAN TAPACIRANI NAMESTAJ

  Novo u nasoj ponudi! Tapacirani namestaj, izuzetan kvalitet, modernog dizajna ucinice vas zivotni prostor veoma prijatnim.
 • Akcija kupatilo

  Akcija kupatilo

  Glavna karakteristika nameštaja za kupatila je da mora biti otporan na vlagu. Zato se u izradi kupatilskog nameštaja koristi materijal medijapan (mdf). Zahvaljujući toj činjenici, mogućnosti izgleda i dizajna nameštaje se znatno povećavaju, jer praktično nema ograničenja u obliku i bojama.
 • Popust od čak 50% - Kuhinja "Nikita"

  Popust od čak 50% - Kuhinja "Nikita"

  Kuhinja "Nikita" je idealno rešenje za ljubitelje tamnijeg enterijera. napravljena je od belog medijapana u kombinaciji sa bojom orahovog drveta. Konačan efekat je postignut modernim tehnikama farbanja sa visokim sjajem i zamenm pločica kaljenim staklom. Otvaranje je elegantno na dodir bez ručke.
 
Copyright © Blagojev Naslednik d.o.o. - 2013

Registracija